Status på #365turnaround

Morgenmad i CPH :)

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at spise brunch, og har da mine favoritter i København! Men når det nogle gange ‘kun’ skal være morgenmad og ikke den store brunch-buffet, så har jeg også fundet et par steder i indre by, som jeg er kæmpe fan af.

Et helt nyt sted, der lige er åbnet i Nyadelgade 7 er FAR’s DRENG. Her var jeg og spise en lidt sen morgenmad med min veninde. Det er et virkelig hyggeligt sted, dejlig afslappet atmosfære, god service og ikke mindst et lækkert menukort. Jeg fik en skive ristet rugbrød med avocado og spejleæg, en portion skyr med musli og bær og selvfølgelig en dejlig kop kaffe!

image

image

 

Et andet lækkert sted i nærheden er Kaf’ Bar 9 i Antonigade 9. De har også et lækkert udvalg, og så er det super hyggeligt at sidde der og nyde morgenmaden og en god kop kaffe! Jeg fik deres morgentallerken, hvor jeg fik lov til at få 1 æg mere i stedet for rugbrød.

image

 

Næsten ved siden af i Pilestræde ligger 42RAW, hvor jeg ofte enten spiser morgenmad eller frokost; jeg elsker deres salater med humus og brød til! Min favorit morgenmad der er musli med mandelmælk og æble, og skal det være lidt mere lækkert, så får jeg nogle gange også deres smoothie med dadel og chokolade 🙂

image

 

Hvis du er i nærheden af Torvehallerne, så er der jo utallige valgmuligheder, men når det drejer sig om morgenmad, så er GRØD bestemt et godt valg! De har en masse lækre, spændende og forskellige typer grød, og  det smager himmelsk 🙂 Det kan selvfølgelig også gå an som frokost!

image

 

Lidt væk fra indre by, på Frederiksberg ligger Granola, som absolut også er et lækkert sted at nyde morgenmaden. De har rigtig meget at vælge mellem, og jeg fik en omelet med ost og kylling – men jeg skal bestemt tilbage og prøve noget andet! 🙂

image

Hvis du ikke har tid til at sidde og nyde din morgenmad på en cafe, så findes der heldigvis også mange gode valgmuligheder i 7-eleven. De har fået et bredt udvalg af paleo brød med eller uden pålæg og grød fra Cofoco, nødder, frugt og bær, græsk yogurth, salater, juice og ingerfær shot fra Paleo, grød fra GRØD der bare skal blandes med lidt kogende vand. Masser af muligheder og ingen undskyldninger for ikke at vælge en sund morgenmad når du er kommet afsted uden!

image

 

Jeg håber det har givet dig lidt inspiration til, hvor du kan nyde din morgenmad henne (måske du allerede nu skal invitere din veninde på et af stederne?) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på #365turnaround