Nye kosttilskud!

Status på #365turnaround

Hvis du har fulgt med på min Instagram, så ved du godt hvad #365turnaround går ud på, men hvis ikke du har, så kommer her et kort resume: Anja på 41 år skal træne hos mig i 1 år og tabe sig 25 kg, få et sundere og mere aktivt liv. Vi har nu været i gang i 8 måneder og havde status 8/12 i går. Og hold nu op, Anja har rykket sig!

image

 

 

Hun har tabt 22,2 kg og 80,5 cm fordelt på hele kroppen. Om den sidste måned siger Anja:

Denne måned har været en øjenåbner for mig. Jeg har stået stille mht vægttab i nogle måeder og jeg har ikke kunne forstå hvorfor. Jeg har trænet virkelig meget og syntes selv jeg havde været god til at følge min madplan. Line gav mig den udfordring at jeg skulle skrive maddagbog og tage billeder af mine måltider og så sende billederne til hende. Det var rart at få daglig feedback. Både positivt og negativt :). Det har givet mig et meget større overblik over hvad der kom på tallerknerne og på mine mellemmåltider. Og jeg kan se på denne måneds vægttab, hvor meget det betyder at få spist rigtigt og husket alle mellemmåltiderne!”

Så Anja klør på de sidste 4 måneder, hvor hub i juli måned står på egen hånd da jeg har ferie!

image

 

Følg Anjas kamp på Instagram under #365turnaround

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye kosttilskud!