Mig-tid!

Nye kosttilskud!

Jaaa, pakke til mig, så min hylde med kosttilskud igen kan fyldes op 🙂

image

 

Jeg har i lang tid taget MK olie med Aronia hver morgen, og kan nu ikke undvære mit morgen-shot 😉 Jeg tager det fordi det giver mig energi, stabilt blodsukker der samtidig mindsker min sukkertrang. Det hjælper også på min hud, som bliver pænere og får en helt anden glød, og så giver MK olie også en bedre fedtforbrænding. Masser af gode grunde til, hvorfor jeg tager det og jeg vil klart anbefale det til alle andre. Det smører simpelthen din krop indefra! Win-win 🙂

image

Basica Aktiv har jeg taget før, og da jeg skal til at løbe en del denne sommer, så starter jeg op igen med at tage det hver aften. Det er et mineral tilskud med bla. magnesium, calcium, kalium, natrium m.m. Det hjælper på ømme ben, giver bedre restitution og så kan det afhjælpe ophobet affaldsstoffer, væske og mineral mangel.

Jeg har købt det hele på Gitte Høj (altid slank)’s hjemmeside.

Udover disse kosttilskud, tager jeg en multi vitamin, D-vitamin og Fiskeolie fra Purepharma og i perioder også Magnesium inden sengetid.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig-tid!