Weekend med fart på!

Mig-tid!

Nyt hår til mig, jubiii 🙂 Og endelig (efter 7 år i Kbh!) har jeg fundet min favorit frisør på Frederiksberg, nemlig Niveau Frisør, som iøvrigt lige er åbnet og som min veninde fra Bornholm og hendes forlovede er de super dygtige mennesker bag.

image

 

Jeg har længe villet have lavet lyse striber og klippet spidserne, og derfor besluttede jeg mig for at bestille tid hos Niveau og samtidig besøge min veninde i hendes nye salon. Jeg kan kun give de bedste anbfelinger! Servicen er i top med lækkert udvalg af kaffe, sjusser (hvis man ønsker det!) og chokolade. Det er super hyggeligt og udvalget af hårprodukter er rigtig godt og primært med Redken. Jeg købte en ny shampoo, en leave-in treatment og elastikker. De er så gode!

image

Begge frisører er super dygtige og meget kompetente, jeg fik gode råd til hvordan jeg kan få bugt med slidte spidser og pandehår, og også i forhold til at jeg ofte har det oppe og dyrker meget sport. Og så følte jeg mig absolut i trygge hænder, fik dejlig hårkur og hårbundsmassage og nød det big time! Dejligt at have lidt MIG-TID 🙂

image

Hvis du leder efter en god, dygtig, loyal og kompetent frisør i Kbh, så vil jeg på det varmeste anbefale dig at besøge Niveau eller bestille en tid online her.

Indlægget er skrevet uden nogen form for sponsorart, reklame eller lign.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med fart på!