Morgenmad med Acai 💕

Weekend med fart på!

image

Weekenden er ved at være slut, jeg har smækket benene op og puttet mig under dynen på sofaen! Det har været en weekend med fuld fart på og jeg har mødt en masse spændende og skønne mennesker. Fredag aften stod den på træning med min personlige træner Joanna, hvor jeg bla. lavede push press med 30 kg (pres over hovedet!) det var rigtig grænseoverskridende, men jeg gjorde det 🙂 Lørdag løb jeg Ørsted Stafetten i Ørsted Parken sammen med min kollega Pia og bloggeren Frederikke Brasch, desværre var Joanna skadet og jeg fik derfor fornøjelsen af at løbe 2 x 4 km – puha! Men det var fedt, vi hyggede os, grinede og havde et super godt løb. Dog ingen premier til os da vi løb i mod hold fra NBRO og Saysky 😉 Inden vi løb, var vi forbi Paleo, hvor jeg fik en lækker proteinsmoothie med chokolade smag, og så købte jeg en salat fra SMAG som  jeg havde til bagefter. Efter stafetten kørte vi til Ballerup for at se det sidste af Crossfit, Regionals. Mega seje mænd og kvinder der gav den max gas! Crazy!

Snapchat: line_hhansen

image

 

Søndagen starede ud med træning sammen med en ny sej tøs, der er sangerinde, som jeg lige har startet forløb med, og bagefter Anja fra #365turnaround. Kl.11:30 stod den på frokost på Proteinbaren ved Jagtvej, hvor Cecilie Lind fra The Protein Kitchen skulle lancere sin nye trænings kollektion i samarbejde med Karitraa. Rigtig hyggeligt arrangement, hvor jeg mødte flere fra Instagram! Super dejligt at få sat ansigter på flere 🙂

image

 

Bagefter tog jeg tilbage til Sporting Health Club for at træne overkrop og så havde jeg en kaffe date med to skønne tøser, der også er mine kollegaer i branchen, Stine Ernst og Stine Lyngbo. En kaffe date fyldt med masser af grin, gode historier og aftaler om nye spændende planer! Vi var forbi 7/11 for at hente sunde snacks og kaffe, og jeg må sige, at jeg er imponeret over det udvalg, som de har i den 7/11 der ligger på Gothersgade. De har rykket rundt og virkelig sat fokus på alle de sunde valgmuligheder der er fra fx Paleo, Cofoco, Rawbite og deres egne produkter med græsk yogurth, nødder, frugt osv. Der er altså ingen dårlige undskyldninger for ikke at spise sundt selvom du er på fartne og ikke har smurt din egen madpakke!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad med Acai 💕