Mere vand, tak ;-)

SMS’er der gør mig glad!

image

Jeg bliver altid så glad, når jeg modtager SMS’er som denne her fra de seje piger jeg træner og har under mine vinger. De er alle med til, at jeg arbejder med personlig træning og ved at jeg laver det jeg aller bedst kan lide. Nemlig at hjælpe andre videre mod deres mål om et sundere liv med træning og med en sund balance mellem hjerne og krop.

image

 

Jeg bliver også glad, når jeg fx bliver tagget i billeder på Instagram, hvor jeg kan se smilet og glæden ved at dem jeg er personlig træner for, selv kommer afsted til træning og er stolte over at komme afsted eller slår rekorder med deres løbe distancer eller vægte på øvelserne. Det er i den grad også med til at gøre mit arbejde mere betydningsfuldt!

image

 

Sidst men ikke mindst, så bliver jeg så glad når jeg kan mærke, at selv de små ting man ellers tage forgivet, pludselig virker som en stor lykke og glæde! Fx at kunne købe tøj i en helt almindelig tøjbutik og kunne passe str. L. Det er sku sejt!

Med al den glæde jeg modtager fra de piger jeg har under personlige trænings forløb, kan jeg kun føle mig endnu mere priviligeret og super motiveret for at forsætte mit arbejde og hjælpe mange flere ❤️💪🏻

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere vand, tak ;-)