Træning i Butcher's Lab!

Lang dag med træning og arbejde…

Puha… Jeg har smidt mig på sofaen efter en lang dag! Jeg mødte på arbejde i morges kl.6:30 hvor dagens første 3 seje tøser stod klar til at give den gas med træning. Herefter stod den på 5 andre seje piger der skulle trænes i løbet af dagen. Foruden det nåede jeg selv at løbe 5K på 23:15 min – ny PR, efterfulgt af 5K interval med 1 min. løb/30 sek pause 💦

Da jeg skulle have været hjemme og spise frokost, men kunne se det kneb med tiden, så måtte jeg forbi Fredcos Deli og hente min salat (i dagens anledning med ekstra kylling fordi jeg var så sulten eftersom jeg kun havde spist morgenmad!) Elsker deres salater der altid er dejlig friske og fyldt med lækker ingredienser.

Tirsdsg aften er der boksning kl.18-19 i Sporting Health Club og det er gået hen og blevet en fast del af min ugentlige træning sammen med min kollega Joanna. Og jeg er så glad for, at vi har den aftale, især i dag. Jeg var nemlig ret træt inden, men da jeg vidste hun regnede med mig, så skulle vi bare lige i gang og så stod den ellers på en mega fed time!! Jeg er blevet helt vild med at bokse, og det supplerer min cardio træning der normalt står på løb.

image

Så nu vil jeg lukke og slukke for i dag, da min onsdag starter kl.7 med træning af mit ene Bootcamp hold 😅

Håber i har haft en god dag og fået trænet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i Butcher's Lab!