London, baby!

Bootcamp & personlig træning i august!

image

Jeg holder ferie i juli måned, og starter derfor først en ny Bootcamp op d.3/8, og også forløb med personlig træning (1-1).

Lige nu har jeg 2 pladser tilbage på min Bootcamp, som kommer til at være med træning mandag og onsdag kl.16-17 i Sporting Health Club. Så hvis du gerne vil sikre dig en plads, så skal du sende mig en mail med det samme! Du kan læse mere på min hjemmeside, klik blot på priser og forløb her på bloggen.

Der er også kun få pladser tilbage til personlig træningsforløb! Det er så fedt, at jeg allerede nu har en masse super seje tøser, der gerne vil i gang med træning, ny livstil, vægttab og bare det at komme i form igen. Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage fra ferie igen, så hvis du gerne vil have et forløb sammen med mig (som inkl. kostplan og træningsprogram), ja så skal du også skynde dig og kontakte mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London, baby!